Simon Krisztina

Simon Krisztina
pszichológus
Bejelentkezés 06 70 632 33 05
Rendelési idő:
Kedd: 16-21 óráig
Csütörtök: 16-21 óráig

Képzettség:
2015. szeptember – 2017. június: Károli Gáspár Református Egyetem, Pszichológia szak Klinikai és Egészségpszichológia szakirány – MA képzés
2012. szeptember – 2015. június: Károli Gáspár Református Egyetem, Pszichológia szak – alap képzés
2017 : Mediátor oklevél
2015 – 2017: Hipnoterápiás sajátélmény, Dr. Császár-Nagy Noémi vezetésével, 150 óra
2015- Hipnoterápiás képzés – Magyar Hipnózis Egyesület
Munkahely:
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórház Pszichiátriai Osztály
– Főbb tevékenységek: osztályos szupportív betegvezetés, pszichodiagnosztika, ambuláns pszichoterápiás betegvezetés, szabad interakciós kiscsoportok vezetése, kreatív foglalkoztató csoport vezetése, művészetterápiás elemekkel.
Miben tudok segíteni:
Munkám során minden esetben a kliens igényeihez és adott problémájához illeszkedő munkamódok elemeit integrálom. Elsősorban pszichodinamikus szemléletű a megközelítésem, azonban bizonyos – a kliens számára aktuálisan zavaró – tünetek pl. szorongás esetén kognitív módszereket is szívesen alkalmazok. Fontosnak tartom a biztonságos, elfogadó és őszinte közeget, mely a fejlődéshez, gyógyuláshoz elengedhetetlen. Vallom, hogy mindenkinek eljöhet az életében az a pont, mikor az erőforrások nem elegek a helyzettel való megküzdésben, ehhez kívánok támogatást és segítséget nyújtani. Várom klienseimet, kik életvezetési nehézségekkel, önértékelési problémákkal, párkapcsolati problémákkal, önbizalomhiánnyal, hangulatzavarral, szorongással, krízissel küzdenek. Továbbá szívesen fogadom mediációra azokat a párokat, kiknek az utóbbi időben nehezebben ment a konszenzus megteremtése bizonyos kapcsolati, nevelési, vagy egyéb kérdésekben.